Auto-Moto Doprava HZS Krimi Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ TRAGÉDIE: Před půlnocí se v Chomutově střetl vlak s osobou v kolejišti! Železniční doprava je v tomto úseku zastavena

CHOMUTOV – Složky Integrovaného záchranného systému ČR aktuálně zasahují u tragického střetu vlaku s osobou v kolejišti na trati 130 Kadaň – Prunéřov – Děčín v úseku mezi chomutovským nádražím a stanicí Chomutov město. 

K tragédii došlo krátce před půlnocí. Železniční provoz mezi stanicemi Chomutov město – Chomutov je zastaven. Podle předběžných informací osoba v kolejišti utrpěla devastující závažná zranění, kterým na místě podlehla. Šlo o čtyřicetiletého muže. Příčiny smrti určí nařízená pitva.

Okolnosti tragédie na místě vyšetřují policisté a Drážní inspekce. Komplikace v železniční dopravě se očekávají asi do 2.30 hodin. Kvůli zásahu složek IZS je částečně omezen i provoz na silnici I/13 od chomutovského Globusu ve směru na Most.

Zjišťujeme další podrobnosti.

Autor: redakce
ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNĚ TRAGÉDIE: Před půlnocí se v Chomutově střetl vlak s osobou v kolejišti! Železniční doprava je v tomto úseku zastavena

Napsat komentář