EXTRALIGA HOKEJ Kultura Nezaradené Sport Středočeský Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Litvínov hlásí na páteční zápas s Kladnem VYPRODÁNO! Vstupenky zmizely během pár minut

LITVÍNOV – Vstupenky z on-line prodeje na páteční utkání proti Kladnu byly vyprodány. Předprodej omezeného počtu vstupenek na stání odstartovalo dnes, tedy ve čtvrtek 5. 3. od 14:00 hodin na pokladnách litvínovského Zimního stadionu Ivana Hlinky. Doslova po pár minutích se po nich zaprášilo! 

Na vstupenky před zimním stadionem lidé stáli v dlouhých frontách a jeden zájemce si mohl koupit maximálně šest kusů vstupenek. I tak se po nich během pár minut zaprášilo a stadion tak hlásí vyprodáno.

Poslední zápas sezóny a vyvrcholení extraligového ročníku 2019/2020 startuje již zítra, tedy v v pátek 6. března od 18:00 hodin v Litvínově, kdy se utká HC Verva Litvínov s týmem Rytíři Kladno.

Rytíři si pro své fanoušky připravili speciální možnost, jak hromadně zafandit Rytířům v klíčové chvíli! Utkání proti Litvínovu se totiž zítra bude promítat na kostce kladenského ČEZ stadionu a k této příležitosti je pro fanoušky připravena i speciální akce. Prvních sto piv, sto gulášů a sto svíčkových pro fanoušky zdarma! 

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Litvínov hlásí na páteční zápas s Kladnem VYPRODÁNO! Vstupenky zmizely během pár minut

Napsat komentář