Krimi Policie Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Policistka cestou do práce zadržela na autobusové zastávce výtržníka – onanistu

HOSTIVAŘ – Takovou cestu do práce si nepřeje zažít nikdo. Policistka z místního oddělení Hostivař zadržela „onanistu“. Vše se odehrálo během čekání na autobus, kterým měla jet do práce.

Patnáct minut před šestou hodinou ranní stála sama na zastávce autobusu Sklářská v Praze 10, z ničeho nic kolem ní prošel neznámý muž a postavil se vedle zastávky a koukal na ni. Když se na něho podívala, zahlédla, že měl obnažené přirození, na které si sahal a přitom ji sledoval.

Policistka na nic nečekala a zavolala na linku 158. Následně přišla za mužem, prokázala se jako policistka a vyzvala ho, aby zanechal protiprávního jednání.  Na to podezřelý reagoval útěkem, ale hbitá policistka ho pár metrů doběhla a za pomocí donucovacích prostředků ho zadržela. V tu chvíli již na místo přijeli uniformovaní policisté, kteří si podezřelého převzali a převezli ho na policejní služebnu.

Sedmapadesátiletý muž je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Celý případ je veden ve zkráceném přípravném řízení a muž je vyšetřovaný na svobodě.

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář