Auto-Moto Doprava HZS Jihomoravský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Policisté na Znojemsku vyšetřují smrt motorkáře! Jeho tělo objevili svědci až po několika dnech

ZNOJEMSKO – Tragicky skončila nehoda motorkáře na Znojemsku. Jeho mrtvé tělo přitom náhodně objevili svědci až po minimálně čtyřech dnech od nehody. Nyní policisté žádají veřejnost o spolupráci k upřesnění času tragické havárie. 

Se souhlasem rodiny žádají kriminalisté veřejnost o spolupráci v souvislosti s tragickým úmrtím pětačtyřicetiletého motorkáře. Jedná se o Mariana Chládka z obce Dyjákovice, který se svým motocyklem havaroval minulý měsíc mimo komunikaci mezi obcemi Hodonice a Krhovice. Narazil tam do vzrostlých dřevin a ze silnice nebyl vůbec vidět.

Oznámení o nálezu mrtvého muže policisté přijali ve čtvrtek 21. května odpoledne. Bylo zcela zřejmé, že k dopravní nehodě došlo před několika dny. Zatím se nám podařilo zjistit, že na pravidelnou podvečerní projížďku si vyjel v neděli 17. května a od té doby se domů nevrátil.

„Žádáme tedy o spolupráci veřejnost k přesnějšímu určení času havárie. Kdo ještě od uvedeného nedělního večera viděl muže na červeném motocyklu Ducati (viz foto níže) v Dyjákovicích a okolí, nechť volá na pevnou telefonní linku znojemských dopravních policistů 974 641 257. Lze také volat na mobilní telefon 727 831 562. Děkujeme za spolupráci.“     

Autor: por. Mgr. Lenka Drahokoupilová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář