Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ŽELEZNIČNÍ NEHODA: U Borohrádku na železničním přejezdu se střetl osobní vlak s autem! Dva lidé střet nepřežili

BOROHRÁDEK – Složky Integrovaného záchranného systému ČR aktuálně zasahují u vážné železniční nehody u Borohrádku, kde se na železničním přejezdu střetl osobní vlak s automobilem. Dva lidé střet bohužel nepřežili!

Ke střetu došlo na trati 020 Velký Osek – Choceň v úseku Borohrádek – Čermná nad Orlicí krátce před sedmnáctou hodinou a i nadále na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Na železniční trati 020 u Borohrádku došlo ke střetu osobního vozidla s vlakem, bohužel s tragickými následky.

Na místo vyjeli profesionální hasiči ze stanice Rychnov nad Kněžnou, JSDH Borohrádek a také jednotka ze stanice Holice (HZS PAK). Auto zůstalo zaklíněné pod vlakem, hasiči pomohli se zajištěním místa události. Ve vlaku byli čtyři lidé bez zranění. Na místo přijela drážní jednotka Správy železnic, která si převzala velení. Zůstávají zde také dobrovolní hasiči z Borohrádku. Místo si tak převzali drážní hasiči Správy železnic z JPO Česká Třebová.

Okolnosti vážné nehody vyšetřuje Drážní inspekce a policisté.

Zjišťujeme podrobnosti…

Autor: Honza Vraný
Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Foto: Drážní hasiči Česká Třebová

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ŽELEZNIČNÍ NEHODA: U Borohrádku na železničním přejezdu se střetl osobní vlak s autem! Dva lidé střet nepřežili

  1. Pingback: Devops services

Napsat komentář