Auto-Moto Doprava HZS Krimi Plzeňský Policie Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Neznámý řidič narazil do oplocení domu a s jiným vozidlem odjel, pátrá po něm policie

SEMOŠICE –   Včera v 19:25 hodin došlo na silnici I. třídy č. 26 v obci Semošice k dopravní nehodě.  Vozidlo zůstalo ležet na střeše. Řidič nasedl do jiného vozidla a odjel. Policisté po něm pátrají.

 Neznámý řidič jedoucí s vozidlem tovární značky Fiat Stilo ve směru od obce Horšovský Týn nepřizpůsobil rychlost povaze a stavu vozovky a při průjezdu pravotočivou zatáčkou přejel do protisměru, kde dostal smyk. Vjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do oplocení domu. Pak se vozidlo odrazilo do prostoru mezi jiným domem a pravou krajnicí, kde se otočilo na střechu a zůstalo ležet na střeše ve vjezdu. Neznámý řidič po dopravní nehodě vystoupil z havarovaného vozidla a z místa dopravní nehody odjel v nezjištěném osobním vozidle směrem na obec Křenovy.

Na osobním vozidle Fiat Stilo vznikla škoda 30 tisíc korun, na oplocení domu byla škoda vyčíslena na 30 tisíc korun, na fasádě a vjezdové bráně druhého domu na 20 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích, zjišťují totožnost neznámého řidiče.

Autor : por. Mgr. Dagmar Brožová

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář