Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Při ranní tragické nehodě v havarovaném autě, které na Zlínsku narazilo do stromu, uhořela řidička i její spolujezdkyně

ZLÍNSKO – Jak jsme vás již informovali, dnes po půl šesté ráno došlo u obce Jasenná na Zlínsku ke smrtelné dopravní nehodě, při níž řidička osobního vozidla při jízdě od Vsetína do Vizovic v levotočivé zatáčce zřejmě z důvodu vysoké rychlosti čelně narazila do stromu a s vozidlem skončila na střeše. Vozidlo začalo po havárii hořet. Při nehodě zahynula nejen řidička, ale také její spolujezdkyně. Totožnost obětí potvrdí až nařízená soudní pitva.

Veškeré okolnosti této tragické dopravní nehody prověřují dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty. V souvislosti s vyšetřováním je prozatím stále obousměrně uzavřena komunikace mezi obcemi Jasenná na Zlínsku a Liptál na Vsetínsku. Policisté v obou obcích odklánějí dopravu. Předpokládáme, že kolem třinácté hodiny bude silnice znovu zprovozněna.

Na místě po celou dobu zasahovali jak policisté, tak hasiči.

Pokud jste inkriminovaným místem projížděli v čase 5.20 hodin – 5.45 hodin zavolejte, prosím, na linku tísňového volání policie – 158.

Autor: por. Bc. Monika Kozumplíková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Při ranní tragické nehodě v havarovaném autě, které na Zlínsku narazilo do stromu, uhořela řidička i její spolujezdkyně

Napsat komentář