Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Rodinná tragédie na Kladensku si vyžádala tři mrtvé! Kriminalisté i nadále vyšetřují hrůzný čin

KLADENSKO – Po střelbě v jednom z rodinných domů v Líském u Slaného na Kladensku nalezla zásahová policejní jednotka tři mrtvé a jednoho živého kojence! Na střelbu upozornil policisty soused, ten také nalezl na zahradě domu mrtvého muže a dvě ženy. Šlo manželku a její matku!

Situace na místě byla z počátku velmi nepřehledná! Původní informace totiž hovořily o tom,  že muž zastřelil nejprve manželku a pak dvanáctiletou dcerku a následně obrátil zbraň proti sobě! Některá média včetně našeho webu tak v původní reportáži přinesla „nepřesné“ informace o tragické smrti dvanáctileté dívky. Za nepřesnost se nyní čtenářům rovněž omlouváme.

Nyní vyšlo ale najevo, že dvanáctiletá dívka byla v době tragédie naštěstí u svého biologického otce. Muž, který má pracovat u vězeňské služby, tak zastřelil po hádce nejprve manželku, její matku a pak sám sebe. Policisté, kteří vtrhli do rodinného domu oknem pak vedle obětí nalezli v jednom z pokojů plačící miminko. Nezraněného kojence převezli záchranáři do nemocnice,

Okolnosti hrůzného skutku i nadále vyšetřují kriminalisté středočeské policie. S největší pravděpodobností muž dosud z neznámých důvodů spáchal dvojnásobnou vraždu a pak sebevraždu.

Případ, k němuž došlo v obci Líský, je nyní plně v kompetenci Generální inspekce bezpečnostních sborů, která si jej převzala. Vzhledem k tomu, že si případ převzala GIBS, jde o příslušníka bezpečnostních složek. O policistu se v tomto případě ale nejedná. Jde ale o příslušníka vězeňské služby. Potvrdila to mluvčí vězeňské služby Petra Kučerová.

Autor: Honza Vraný

 

 

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář