Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Pražští kriminalisté pátrají po pohřešované ženě a muži z Prahy. Neviděli jste je někde?

PRAHA – Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované čtyřiadvacetileté ženě. Pohřešovaná byla naposledy viděna včera ve svém bydlišti v pražských Stodůlkách. Od té chvíle ji nikdo neviděl. Kriminalisté již prověřili desítky míst, kde by se mohla nacházet, ale do současné chvíle se ženu nepodařilo vypátrat.

Popis: Pohřešovaná je přibližně 175 cm vysoké střední postavy, má dlouhé rovné hnědé vlasy a drobné pihy v obličeji. Na sobě by měla mít béžový dlouhý kabát, šálu, modré nebo černé kalhoty a kotníkové černé boty.

Podle dosud zjištěných informací by se mohla pohybovat ve společnosti  čtyřiatřicetiletého muže, který je v současné chvíli také pohřešovaný.

Popis: Pohřešovaný je vysoký 170 – 180 cm, má střední postavu, krátké hnědé vlasy a krátké vousy. Na očích nosí hranaté dioptrické brýle.  Muž v poslední době nosil tyrkysovou roušku s červenými ornamenty. Bližší popis v současné chvíli není znám.

Jakékoliv informace o pohybu ženy a muže nebo místě, kde by se mohli nacházet, prosím neprodleně oznamte policistům na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

Autor: Mjr. Eva Kropáčová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Pražští kriminalisté pátrají po pohřešované ženě a muži z Prahy. Neviděli jste je někde?

  1. Pingback: lsm99live.net

Napsat komentář