Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

U Třebechovic pod Orebem skončilo jedno z havarovaných aut v náhonu! Čtyři lidé včetně dvou dětí se zranili

TŘEBECHOVICE POD OREBEM – Další vážná dopravní nehoda na 2. svátek vánoční. Po nehodě dvou vozidel skončilo jedno v náhonu, čtyři lidé se zranili. Silnice č. 11 u Třebechovic pod Orebem byla uzavřena.

K dopravní nehodě dvou osobních vozidel vyjížděli profesionální hasiči z královéhradecké centrální stanice a dobrovolná jednotka z Třebechovic pod Orebem. K nehodě došlo na silnici č. 11 u Třebechovic pod Orebem.

Jedno z havarovaných vozidel spadlo po nehodě do náhonu, bez nutnosti použití hydraulického nářadí z něj byli vyproštěni čtyři lidé (dva dospělí a dvě děti). Všechny osoby si převzala do péče zdravotnická záchranná služba.

Druhý vůz zůstal na komunikaci. Z vozidla, které skončilo mimo silnici, unikl do náhonu olej, hasiči ho zasypali absorbující látkou a umístili kolem vozu sorpční hady. Olej se podařilo na hladině zachytit, po zadokumentování tak jednotky rychle vyprostily havarovaný vůz, aby nedocházelo k dalšímu znečištění vodního toku.

FOTOGALERIE…

Vyrozuměni byli zástupci orgánů ochrany životního prostředí a Povodí Labe. Komunikace musela být na nezbytně nutnou dobu uzavřena, vozidlo poškodilo při nehodě mostek a svodidla. Hasiči následně zlikvidovali použitý sorbent z vodní hladiny, postarali se o zprůjezdnění komunikace a předali místo zásahu policistům.

Okolnosti karambolu vyšetřují dopravní policisté.

Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “U Třebechovic pod Orebem skončilo jedno z havarovaných aut v náhonu! Čtyři lidé včetně dvou dětí se zranili

  1. Pingback: useful source

Napsat komentář