Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Řidič na dálnice D1 narazil do policejního vozidla. Při nehodě byl zraněn jeden policista a řidič dodávky

BENEŠOVSKO – Dnes kolem deváté hodiny ranní hlídka dálničního oddělení zajištovala odstavené vozidlo na 38 kilometru dálnice D1. Kdy do hlídky zatím z neznámých důvodu najel řidič dodávky.

”Rozblikanými majáky a varovnými světly na služebním vozidle policisté upozorňovali ostatní účastníky silničního provozu na možné hrozící nebezpečí, které představovalo odstavené vozidlo,” sdělila mluvčí policie Veronika Čermáková.

Místem na dálnici projížděl řidič v dodávce, který dosud z neznámých důvodů najel na krajnici a pravou částí vozu narazil do vozu hlídky policie. Ve voze hlídky v tu chvíli seděl policista který prováděl lustraci.

”Následkem střetu policista ve vozidle i řidič dodávky utrpěli zranění, se kterými byli následně převezeni zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Dechová zkouška u řidiče dodávky i policisty byla s negativním výsledkem, ” dodala mluvčí Veronika Čermáková.

Místo dopravní nehody bylo ve směru na Prahu průjezdné v omezeném režimu. Okolnosti dopravní nehody policie vyšetřuje.

Autor: Lukáš Jirka

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Řidič na dálnice D1 narazil do policejního vozidla. Při nehodě byl zraněn jeden policista a řidič dodávky

Napsat komentář