Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Koronavirus Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Nezaradené Olomoucký Pardubický Plzeňský Politika Pomáháme PR Praha Reklamy Školní okénko Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

Mladí influenceři Anna Šulcová a Jakub Gulab pod tíhou kritiky končí s vládní mediální ONLINE kampaní nejen na TikToku

ČESKO – Dvojice mladých influencerů Anna Šulcová a Jakub Gulab se již nebudou podílet na ONLINE kampani Úřadu vlády. Oba totiž neunesli tíhu kritiky a z mediálního projektu odcházejí! Své rozhodnutí ukončit spolupráci s Úřadem vlády ČR influenceři oznámili svým fanouškům na sociálních sítích.

Po negativních ohlasech oba odmítnou mediální vládní kampaň i peníze na nákup reklamního prostoru. Patrně největší kritiku si oba mladí influenceři vysloužili za video na Tik Toku vlády, ve kterém Anna Šulcová s Jakubem Gulabem představují prostory Strakovy akademie.

Na mediální ONLINE kampaň bylo vyčleněno 500 tisíc korun, a to na nákup „reklamního prostoru.“

„Když jsme viděli, co nabídka pomoci způsobila, moc nás to mrzelo a rozhodli jsme se mediální podporu odmítnout a využijeme pouze organickou propagaci, peníze na nákup reklamního prostoru nebudou využity,“ uvedl na sociálních sítích Jakub Gulab.

Úřad vlády již na celou situaci také reagoval na svém twitterovém účtu: „Aničko a Jakube, děkujeme. Mrzí nás to, ale věříme, že ta videa si lidé najdou i bez sponzorování. Jsou prostě skvělá.“

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář