HZS Krimi Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DRAMA SE ŠŤASTNÝM KONCEM: Rozsáhlé pátrání po mladé ženě v okolí Těchotína skončilo dobře! Dnes ráno byla dezorientovaná žena nalezena na polní cestě

TĚCHOTÍN – Policisté s hasiči pátrali večer po ztracené ženě. Velká pátrací akce se rozjela včera po 21. hodině, kdy bylo oznámeno, že se v okolí Těchonína ztratila mladá žena.

Na žádost Policie ČR se vydali pátrat i hasiči z Pardubického kraje. Ženu hledalo osm psovodů se svými vycvičenými psy na plošné vyhledávání. Vzhledem ke špatnému počasí, a především obrovské mlze, nemohl být nasazen vrtulník. A tak hasiči nasadili dron s termovizí a spojový automobil se speciálními programy pro hledání osob v terénu.

Po ženě nakonec pátrali nejen policisté, ale také profesionální a dobrovolní hasiči i členové horské služby. Propátráváno bylo území v okolí Těchonína. Unavená, dezorientovaná žena byla nakonec nalezena dnes, tedy ve středu 3. března, kolem 4.31 hodin na jedné z polních cest.

Zdroj: HZS Pardubického kraje
(vh)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář