HZS Jihočeský Krimi Pátrání Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: V pískovně ve Veselí nad Lužnicí na Táborsku se utopil muž! Na místě zasahovali i potápěči jihočeské zásahové jednotky

TÁBORSKO – V pátek před 17:00 hodinou přijali policisté oznámení o muži, který se koupal v pískovně nedaleko obce Veselí nad Lužnicí na Táborsku. Dle oznamovatele starší muž plaval několik desítek metrů od pláže a najednou zmizel pod hladinou.

Na místo ihned vyrazili kromě hasičů také potápěči jihočeské zásahové jednotky. Policisté začali po muži ve vodě ihned pátrat.  Okolo 21:00 hodiny byla akce ukončena, muže nenalezli.

Dnes ráno se potápěči na místo vrátili a krátce po 10:00 hodině dopoledne ve spolupráci s hasiči utonulého nalezli. Přesné okolnosti této události budou předmětem dalšího šetření.

Policisté upozorňují, že koupání ve studené vodě může být velmi nebezpečné. Nepřeceňujte svoje síly, vždy zvažte svůj aktuální zdravotní stav a pokud je to možné, nechoďte se koupat sami.

Autor: por. Ing. Štěpánka Schwarzová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “TRAGÉDIE: V pískovně ve Veselí nad Lužnicí na Táborsku se utopil muž! Na místě zasahovali i potápěči jihočeské zásahové jednotky

  1. Pingback: auto swiper

Napsat komentář