Městská policie Moravskoslezský Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

PODĚKOVÁNÍ: Strážníci Městské policie v Opavě prokázali, že ne vždy se vše musí řešit jen pokutou nebo hrubým zákrokem, ale i naopak vlídným způsobem…

OPAVA – Strážníci Městské policie v Opavě obdrželi poděkování od jednoho z místních obyvatel a podělili se s námi o své dojmy: Pokud se totiž obě strany respektují, pak to vypadá asi takto:

„Zdravím Městskou polici v Opavě. Dnešní dopoledne (14.3.2021) velké díky vaší hlídce, která mi bezprostředně poskytla 2 zdravotnické roušky na dobu nezbytně nutnou. Dnes jsem si byl po noční směně vyzvednout oběd u výdejního okénka.

Ještě unaven, jsem si výjmečně opomněl vzít po odchodu z bytu na vzdálenost cca 100 m respirátor, což jsem si uvědomil až u výdejního okénka. A zrovna tam přijela vaše hlídka rovněž pro oběd. Poté, co jsem se jim ihned za mé nedopatření omluvil, mi okamžitě nabídli řešení a poskytli již zmíněné roušky. Pánové, děláte velkou čest a službu všem ostatním hlídkám MP. Za mě jste správní a vyzrálí chlapi na svých místech.

Váš ředitel může být na své lidi právem hrdý!“

S pozdravem Petr

Zdroj: Městská policie Opava

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “PODĚKOVÁNÍ: Strážníci Městské policie v Opavě prokázali, že ne vždy se vše musí řešit jen pokutou nebo hrubým zákrokem, ale i naopak vlídným způsobem…

Napsat komentář