Královehradecký Krimi LZS Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Do pátrání po pohřešovaném muži z Chlumce nad Cidlinou se dnes zapojil i policejní vrtulník? Neviděli jste seniora někde?

CHLUMEC NAD CIDLINOU – Od včerejšího odpoledne hledá manželka svého 88letého muže, který odešel na procházku ze svého bydliště v Chlumci nad Cidlinou. Z procházky se však již nevrátil. 

Přestože žena obvolala všechny svoje známé a prohledala okolí domova, svého manžela nenašla. Od 19.30 hodin po něm pátrají i policisté.

Je možné, že se pohybuje na starém oranžovém skládacím kole.  Jelikož se policistům do současné chvíle muže nepodařilo nalézt a je velká obava o jeho zdraví či život, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Kdo by mohl podat jakoukoliv informaci o pohřešovaném muži, ať zavolá na linku 158.

Pátrání bylo dnes v 1.30 hodin přerušeno a v 8.00 hodin se opět rozběhlo. Policisté oranžové kolo, na kterém se měl pohybovat našli v kolárně bytového domu, kde má bydliště. Není však vyloučeno, že by mohl mít jiné. Muž špatně chodí. Do pátrání byl dnes ráno zapojen i vrtulník.

Podrobné informace o pohřešovaném muži naleznete zde. (Pokud je odkaz nefunkční, pátrání bylo odvoláno.) Zatím se tak bohužel ještě nestalo.

Autor: por. Iva Kormošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Do pátrání po pohřešovaném muži z Chlumce nad Cidlinou se dnes zapojil i policejní vrtulník? Neviděli jste seniora někde?

  1. Pingback: auto swiper

Napsat komentář