Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Politika Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Zaklíněného muže pod vlakem v železniční stanici v Teplicích vyprostily dvě hasičské jednotky

TEPLICE – Profesionální hasiči z Teplic a hasiči Správy železnic dnes v podvečer zasahovali na teplickém nádraží po pádu mladého muže do kolejiště. O události jsme dnes již informovali s tím, že na místě zasahoval i vrtulník leteckých záchranářů. Hasiči nyní poskytli snímky ze záchranné akce.

Mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan upřesnil, že zaklíněného zraněného muže pod vlakem v prostoru nástupiště železniční stanice Teplice v Čechách hasiči následně vyprostili a předali do péče Zdravotnické záchranné služby.

FOTOGALERIE…

Podle mluvčího krajských záchranářů Prokopa Voleníka utrpěl muž jako zázrakem jen lehké zranění hlavy a byl sanitkou následně převezen na chirurgii teplické nemocnice. Vrtulník leteckých záchranářů tak na základnu letěl prázdný.

Událost si vyžádala zásah všech složek Integrovaného záchranného systému ČR. Kvůli železniční nehodě musel být přerušen i provoz na trati Ústí nad Labem – Chomutov.

Okolnosti nehody vyšetřují policisté a Drážní inspekce.

Autor: Honza Vraný
Foto: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Zaklíněného muže pod vlakem v železniční stanici v Teplicích vyprostily dvě hasičské jednotky

  1. Pingback: bonanza178 login

Napsat komentář