Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Politika Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Elektronické sčítání lidu nefunguje! Aplikace na webu je totiž dočasně nedostupná

ČESKO – Začalo povinné sčítání lidu a hned s technickými problémy! Elektronický formulář pro sčítání lidu totiž hned na svém startu po několika hodinách přestal fungovat! Služba na webu pro vyplnění osobních údajů je totiž dočasně nedostupná! Český statistický úřad proto nyní pozastavil elektronické sčítání lidu. Důvodem je zatížení systému!

Elektronický formulář na internetových stránkách www.scitani.cz by mělo být možné vyplnit na webu nebo v mobilní aplikaci Sčítání21.

Zájemci, kteří se nestačí sečíst on-line,  pak budou moci od 17. dubna do 11. května vypisovat papírové formuláře, které budou k dostání na většině poštovních poboček nebo u sčítacích komisařů.

Elektronický sčítací formulář je tak dočasně nedostupný kvůli enormnímu zatížení systému od dnešních 8:15 hodin. „Příčiny analyzujeme a na zprovoznění intenzivně pracujeme. Údaje z již vyplněných sčítacích formulářů nejsou samozřejmě ohroženy,“ dodávají pracovníci statistického úřadu.

Aktuálně mají zájemci o elektronické online sčítání ale smůlu: 

Vážení uživatelé,

omluvte prosím dočasnou nedostupnost aplikace pro vyplnění elektronického sčítacího formuláře. Všechny informace o Sčítání lidu, domů a bytů 2021 najdete na stránkách www.scitani.cz.

Děkujeme za pochopení.

Autor: redakce

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář