HZS Krimi Městská policie Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Čtyři hasičské jednotky dnes ráno likvidovaly požár bytového domu v Benešově nad Ploučnicí na Děčínsku! Hasiči evakuovali z hořícího domu osmnáct lidí

BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – Čtyři hasičské jednotky zasahovaly dnes po třetí hodině ranní u požáru bytu ve 2 NP bytového domu v Benešově nad Ploučnicí na Děčínsku.

Na místo se sjeli hasiči ze stanice Děčín a Česká Kamenice a dobrovolní hasiči z Benešova nad Ploučnicí a Horních Habartic.  Hasiči evakuovali 18 osob. Při zásahu byla použita výšková technika a z důvodu velkého zakouření budovy hasiči použili dýchací techniku a přetlakovou ventilaci k odvětrání budovy.

FOTOGALERIE:

Evakuované osoby byly dočasně umístěny do dopravního automobilu JSDHO. Požár byl lokalizován ve 3:58 hodin. V současné době na místě zásahu probíhá vyšetřování a jednotka z Benešova dokončuje dohašovací práce. Při zásahu naštěstí nedošlo ke zranění. Příčina vzniku požáru je i nadále v šetření.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář