Dobrovolnictví HZS Jihomoravský Kultura Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

STOPKA: Jihomoravský kraj žádá nové dobrovolníky, aby do tornádem postižených obcí pomáhat dnes nejezdili! Policisté další lidi otáčí

JIŽNÍ MORAVA – Jihomoravský kraj žádá všechny dobrovolníky, dnes už do tornádem postižených obcí pomáhat nejezděte!

„Moc si vážíme vaší ochoty, pro další už ale nemáme místo a úkoly. Šetřete síly na další týdny, budeme vás ještě hodně potřebovat. Děkujeme,“ dodává hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich s tím, že policisté další lidi otáčí. Ti, co tam jsou nyní stačí, pro další by aktuálně už nebylo místo a práce.

Výzva dobrovolníkům: „Na jih Moravy do postižených oblasti již dnes nejezděte, kapacita je naplněna. Registrujte se na lince 800 129 921, vaší pomoci si vážíme a určitě ji využijeme později. Děkujeme,“ dodávají policisté.

Takto vypadal zimní stadion v Hodoníně včera odpoledne. I on je dnes zaplněný pomocí.

Prosíme, nic bez předchozí domluvy nevozte a sledujte facebookovou stránku Dům kultury Hodonín, kde zveřejňují aktuální informace.

Dům kultury Hodonín je až po strop plný pomoci. Díky moc, jste úžasní! Prosíme, teď už tam nic bez předchozí domluvy nenoste a sledujte jejich facebook, kde zveřejňují aktuální informace.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář