Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Na Uherskohradišťsku se z havarovaného kamionu vysypaly na silnici přepravky s pivem

STARÉ MĚSTO – Složky Integrovaného záchranného systému ČR aktuálně zasahují na silnici č.50 u Starého Města na Uherskohradišťsku u ranní nehody nákladního automobilu, ze kterého se na vozovku vysypala část nákladu. 

Vůně pivního moku se dnes v brzkých hodinách nesla nad ulicí Brněnská ve Starém Městě na Uherskohradišťsku. Krátce před šestou hodinou ranní byli požádáni hasiči o pomoc s úklidem pivních sklenic a přepravek, které se z kamiony vysypaly na silnici a pokryly tak na několika desítkách metrů tři jízdní pruhy.

FOTOGALERIE…

Na místě se postupně sjeli profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště společně s dobrovolnými jednotkami z Buchlovic a Starého Města. Pivní bedny naskládali na krajnici, kde poté také nametli rozbité sklenice. Velitel zásahu si na pomoc s úklidem povolal zametací vůz ze správy a údržby silnic, který silnici na závěr umyl a znovu zametl. Po hodině práce byla silnice opět čistá a připravená k provozu. (LJ)

 

Okolnosti karambolu vyšetřují dopravní policisté.

Zdroj: HZS  Zlínského kraje
(LJ)
a SDH Staré Město

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Na Uherskohradišťsku se z havarovaného kamionu vysypaly na silnici přepravky s pivem

Napsat komentář