Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: U Strupčic se střetly dvě motorky s osobním autem! Jeden motorkář nehodu nepřežil, druhá motorkářka byla letecky transportována do nemocnice. Zraněn je i řidič z osobního auta

CHOMUTOVSKO – U Strupčic na Chomutovsku se střetlo osobní auto a dvě motorky! Jeden z motorkářů bohužel těžkému zranění na místě podlehl. Druhá motorkářka byla se závažným zraněním transportována letecky do ústeckého traumacentra.

Redakci Agentury JV press.cz to potvrdil mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník s tím, že do ústecké nemocnice byl následně převezen sanitkou i zraněný řidič havarovaného osobního automobilu. K nehodě došlo na silnici 25118 u Strupčic na Chomutovsku krátce po patnácté hodině.

S komplikacemi v dopravě v uvedeném úseku počítejte asi do 21.00 hodiny. Okolnosti vážné dopravní nehody i nadále vyšetřují kriminalisté chomutovské policie.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář