Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Po střetu s nákladním vozem zemřela na Šluknovsku teprve tříletá dívka, její matka byla transportována letecky do nemocnice

ŠLUKNOVSKO – Jak jsme již informovali došlo dnes dopoledne na Šluknovsku k tragické dopravní nehodě, při které ve zdemolovaném autě zemřela malá dívka a její matka byla s velmi těžkým zraněním letecky transportována do nemocnice.

Řidička doposud z nezjištěných příčin po smyku narazila do stromu, odkud byl automobil odmrštěn na projíždějící nákladní automobil. Následky střetu jsou tragické! V havarovaném autě zemřela teprve tříletá holčička. Nepomohla bohužel ani resuscitace záchranářů, kteří se snažili obnovit životní funkce děvčátka!

Řidička utrpěla závažná zranění a byla letecky následně transportována do ústecké Masarykovy nemocnice. Šofér z nákladního automobilu vyvázl bez vážného zranění. Okolnosti této tragické nehody i nadále vyšetřují kriminalisté děčínské policie.

Autor: Honza Vraný
Foto: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz