Krimi Liberecký Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté intenzívně pátrají po 14letém chovanci libereckého diagnostického ústavu! Nemá u sebe životně důležité léky

LIBERECKO – Policisté intenzívně pátrají po 14letém chovanci libereckého diagnostického ústavu. Chlapec využil procházku k útěku. Nemá však u sebe životně důležité léky. Pokud ho uvidíte, volejte prosím ihned 158.

Liberečtí policisté od nedělního poledne usilovně pátrají po čtrnáctiletém chlapci – chovanci Dětského diagnostického ústavu.  Čtrnáctiletý chlapec utekl dnešního dne kolem půl dvanácté dopoledne ze společné vycházky poblíž DDÚ Liberec, ulice U Opatrovny ještě s dalšíma dvěma chovanci neznámo kam. Do současné doby se do ústavu nevrátil ani o sobě nepodal žádnou zprávu.

Pohřešovaný je 172 cm vysoký, plnoštíhlé postavy a má krátké tmavě hnědé vlasy, účes na patku a pěšinku, hnědé oči, kulatý obličej, rovný nos, rašící knír pod nosem a nosí dioptrické brýle.
Chlapec měl na sobě černé tepláky, tmavě modrou mikinu, hnědo-zelenou delší bundu s kožíškem na kapuci, černé boty.

Pohřešovaný chlapec bere trvale léky a bez nich může být ohrožen na životě. 

Více informací na odkazu: ZDE (v případě, že je odkaz neaktivní, pohřešovaný chlapec byl vypátrán).

Policistům se dosavadním pátráním s využitím všech dostupných prostředků nepodařilo chlapce nalézt. Pátrání po čtrnáctiletém chlapci nadále pokračuje.

Vzhledem k tomu se v tuto chvíli obracejí prostřednictvím sdělovacích prostředků na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv informace k pohřešovanému přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Děkujeme předem za spolupráci a za jakékoliv poznatky, které by nás mohly dovést k nalezení chlapce.

Autor: kpt. Bc. Vladimíra Šrýtrová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz