Krimi Městská policie Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ PÁTRÁNÍ: Policisté pátrají po pohřešované ženě z Prahy! Jde jí o život… Neviděli jste ji někde?

PRAHA – Pomůžete policistům s pátráním po ženě, která chce s největší pravděpodobností spáchat sebevraždu? Doma zanechala dopis na rozloučenou. 

Pohřešovaná byla naposledy viděna včera ráno svým manželem v místě svého bydliště v Praze 10. Poté, co se manžel vrátil domů ze zaměstnání, nalezl dopis na rozloučenou a prázdná plata od léků na spaní. Je tedy předpoklad, že by žena mohla spáchat sebevraždu.

Popis pohřešované: Jedná se o ženu, která je cca 167 až 170 centimetrů vysoká a střední postavy. Má oválný obličej, zelené oči a středně dlouhé plavé blond vlasy. Na levém rameni má vytetovaný pentagram. S největší pravděpodobností je oblečena do delší bundy značky Tommy Hilfiger, na hlavě má růžový kulich s norskou vlajkou na čele a na nohou červené vyšší boty nad kotníky.

 

Policisté již vyčerpali všechny standardní pátrací prostředky a metody. V tuto chvíli se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešované. „Jakoukoli informaci o výskytu či jejím pohybu přijmou policisté na kterékoliv policejní služebně nebo operátoři tísňové linky Policie ČR 158. Děkujeme.“

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz