Jihomoravský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Před Štědrý dnem vyjížděli kriminalisté k dvojnásobné vraždě ve Znojmě! Dvaadvacetiletý mladík tam brutálně zavraždil svou matku, jejího druha a neušetřil ani psa

ZNOJMO – Jihomoravští kriminalisté se nezastavili ani před vánočními svátky. Den před Štědrým dnem vyjížděli do Znojma, kde došlo k dvojnásobné vraždě.

Dvaadvacetiletý muž tam zvlášť surovým způsobem zavraždil svou sedmačtyřicetiletou matku a jejího o deset let staršího druha. Jeho řádění nezůstal ušetřen ani rodinný pes, kterého také usmrtil.

Vyšetřovatel už mladého muže obvinil ze zvlášť závažného zločinu vraždy, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest. Obviněný je stíhaný vazebně.

VIDEO: Vyjádření mjr. Petra Ledabylová

V letošním roce se jedná o čtrnáctý případ vraždy, což je stejný počet jako za celý rok 2020. Stejně jako vloni se všechny vraždy krajským kriminalistům podařilo objasnit. 

Autor: mjr. Petra Ledabylová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Před Štědrý dnem vyjížděli kriminalisté k dvojnásobné vraždě ve Znojmě! Dvaadvacetiletý mladík tam brutálně zavraždil svou matku, jejího druha a neušetřil ani psa

Comments are closed.