Krimi Moravskoslezský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME DRAMA: Zabarikádovaný 72letý muž v pendolinu v Bohumíně se bodl nožem do hrudníku! Na místě zasahují kriminalisté

BOHUMÍN – Dvaasedmdesátiletý muž, který se s nožem v ruce zabarikádoval v pendolinu v Bohumíně skončil v péči lékařů poté, co se před okamžikem sám bodl do hrudníku! 

Informují o tom policisté s tím, že 72letý muž, který se ještě před příjezdem policejního vyjednavače bodl nožem do hrudníku, byl v době činu ve vagónu pendolina sám, ke zranění jiných osob naštěstí nedošlo a nyní je zraněný senior v péči lékařů.

Jak jsme dnes již informovali, senior s nožem v ruce se odpoledne zabarikádoval v jednom z vagonů pendolina na trase Praha – Bohumín a chtěl spáchat sebevraždu! Pendolino policisté následně odstavili v Zábřehu na Moravě na vedlejší kolej. Na železniční stanici následně všichni cestující byli z vlaku evakuováni, vystoupili a přestoupili do jiného spoje. Při incidentu nebyl nikdo z personálu ani cestujících naštěstí zraněn.

Kriminalisté jsou stále na místě a zjišťují veškeré okolnosti této tragické události.

Zjišťujeme i nadále podrobnosti…

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME DRAMA: Zabarikádovaný 72letý muž v pendolinu v Bohumíně se bodl nožem do hrudníku! Na místě zasahují kriminalisté

Comments are closed.