Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Na Benešovsku bourali cestou k zásahu dobrovolní hasiči z Bystřice! Jejich auto se střetlo s dodávkou

BENEŠOVSKO – Při cestě k zásahu dnes bohužel havarovali i dobrovolní hasiči Bystřice u Benešova, když se jejich automobil střetl s protijedoucí dodávkou! Ta následně narazila do dalšího automobilu! Jedno z havarovaných aut pak skončilo na boku.

Nehoda si bohužel vyžádala dva zraněné. Podle předběžných informací šlo ale naštěstí o lehké zranění. Hasičské auto podle policistů vjelo dosud z nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetlo s protijedoucí dodávkou. Okolnosti dopravní nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Dobrovolní hasiči z Bystřice zrovna jeli k ohlášenému požáru do Benešova. Všichni hasiči z havarované cisterny jsou naštěstí v pořádku.

Starosta Bystřice Michal Hodík k tomu uvedl: „Dnešní hektický den snad končí – foukalo opravdu hodně a tak jsme opět přišli o spousty vzrostlých stromů a bohužel to dnes „odneslo“ i jedno hasičské auto. Naštěstí jsou všichni živí a plechy snad půjdou opravit. Děkuji všem členům JSDHO Bystřice ( Sbor dobrovolných hasičů Bystřice ), pracovníkům Služby Bystřice s.r.o., panu Nigrinovi, který zaskočil za hasiče při rizikovém kácení stromu v ulici Družstevní, ale i všem dalším, kteří dnes „přiložili ruku k dílu“ při odstraňování následků vichřice,“ dodal starosta.

Autor: Honza Vraný
Foto: čtenář

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz