Karlovarský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Sokolovští policisté pátrají po 13leté dívce, která včera odešla ze svého bydliště a od té doby je nezvěstná

KARLOVARSKÝ KRAJ – Sokolovští policisté pátrají po 13leté dívce, která včera odešla ze svého bydliště na Sokolovsku. Pokud dívku zahlédnete volejte na linku 158.

Sokolovští policisté pátrají po pohřešované třináctileté dívce, která je přibližně 150 cm vysoké štíhlé postavy, má hnědé vlasy po ramena a hnědé oči.

Pohřešování dívky oznámil její otec, který uvedl, že jeho dcera měla včera, tedy 1. dubna 2022, odjet za svým kamarádem. Ten následně uvedl, že spolu opravdu byli a to do přibližně 17. hodiny. Poté mu dívka měla sdělit, že jde na vlak, jelikož pojede k babičce, kam ovšem nedojela. Mobilní telefon má dívka u sebe, ale je vypnutý. Poslední lokalizace mobilního telefonu byla v Karlových Varech. Dívka na sobě má mít černou bundu, tmavé kalhoty a na nohou černobílé tenisky. Naposledy viděna byla dnes ve 14. hodin na Dolním nádraží v Karlových Varech. V minulosti byla dívka již jednou pohřešována. Dívka je zdravá a s ničím se neléčí.

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná dívka nalezena).

V případě jakýchkoliv informací k pohřešované dívce volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Autor: prap. Jan Bílek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “AKTUÁLNĚ: Sokolovští policisté pátrají po 13leté dívce, která včera odešla ze svého bydliště a od té doby je nezvěstná

  1. Pingback: original site

Comments are closed.