Doprava HZS Krimi Kultura Městská policie Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Školní okénko Složky IZS Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

NAPSALI JSTE NÁM: Den pro celou rodinu s Městskou policií v Mostě se vydařil…

MOST – DEN PRO CELOU RODINU S MĚSTSKOU POLICIÍ – po covidové pauze nabitý program od začátku do konce a diváky zaplněné Dětské dopravní hřiště. V neděli 22.května hodinu po poledni se Dětské dopravní hřiště v Mostě zaplnilo návštěvníky, kteří si za slunečného počasí přišli užít DEN PRO RODINU S MĚSTSKOU POLICIÍ MOST.

Program zahájilo vystoupení Tanečního studia Kamily Hlaváčikové. Pak už se divákům představila Vězeňská služba ČR, příslušníci věznice Bělušice, Sbor dobrovolných hasičů Obrnice, Jednotka SDH Rudolice, Městská policie Most a Martin Šimůnek Trial Show.

V areálu nechyběla soutěžní stanoviště SVČ Most, Oblastní charity Most, KC církve Apoštolské, zapsaného spolku Pionýr a Kasandra, Dětské organizace Zálesák, Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ,,ZIMÁK“ a Besipu ČR. Jezdecká Společnost Most zde dětské návštěvníky vozila na ponících. Foto-památku si odnášel každý, kdo zavítal do foto-stánku Reni Creative WHITEBOX.

FOTOGALERIE…

Tři vylosovaní si domů odnesli poukaz na komentovanou prohlídku služebny Městské policie. Vydařené počasí a program pro celou rodinu byly jistě důvodem tak obrovského návštěvnického zájmu. Mezi přítomnými byla zastupitelka města Most Hana Aulická Jírovcová, zástupkyně ředitelky pro praktické vyučování Kamila Rybínová a dopravní expert Honza Pechout.

Obrovský dík patří všem, kteří se podíleli na hladkém průběhu celého odpoledne.

Autor: Vlasta Vébr
TVoje pauza 

2 Replies to “NAPSALI JSTE NÁM: Den pro celou rodinu s Městskou policií v Mostě se vydařil…

Comments are closed.