Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Na Kroměřížsku havarovala řidička s osobním autem! Těžce zraněnou ženu hasiči vyprostili z havarovaného vozu

KROMĚŘÍŽSKO – Profesionální hasiči z Morkovic-Slížan a Kroměříže zasahovali v pondělí večer u havárie osobního vozidla. Řidička v Morkovicích-Slížanech v ulici Skavsko skončila krátce před devátou hodinou večerní vedle silnice a zůstala ve vozidle zaklíněna.

Po příjezdu na místo hasiči průzkumem zjistili, že má žena ve vozidle zaklíněnou nohu. S pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení se k řidičce dostali a poté ji opatrně vytáhli ven na nosítka. Následně si ženu do péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby.

FOTOGALERIE…

Hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. Poté, co dopravní policisté ukončili šetření okolností a příčiny havárie, pomohli s vytažením vraku auta zpět na silnici a naložením na odtahový vůz. Na závěr uklidili vozovku od střepů a úlomků.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Na Kroměřížsku havarovala řidička s osobním autem! Těžce zraněnou ženu hasiči vyprostili z havarovaného vozu

Comments are closed.