Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme PR Praha Reklamy Školní okénko Středočeský Technika Tipy na výlet Turistika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

SOUTĚŽ: Získejte volné prázdninové vstupenky pro děti do mosteckého zábavního BagrParku s agenturou JV press.cz

MOST – Máme tu první prázdninový den a s ním jsme si připravili pro věrné čtenáře webu Agentury JV press.cz jako poděkování za přízeň, a to volné vstupenky pro děti do zábavního BagrParku v Mostě.

Za volné vstupenky redakce děkuje Haně Aulické Jírovcové, která je věnovala do naší soutěže.

Zábavní BagrPark v Mostě je první svého druhu v Česku, kde si zájemci mohou vyzkoušet jaké to je jezdit na dumperech, válcích, překládat kamenivo bobcaty, vyzkoušet svou šikovnost na minibagrech i si zkusit ovládat velký tří a půl tunový bagr.

To není ale vše, u nás naleznou zábavu i ti nejmenší. Na dopravním hřišti se děti mohou projet na odrážedlech, šlapadlech či vedle na okruhu řídit elektrická autíčka s motivem stavebních strojů.

Pro větší děti jsou k dispozici dvě dráhy pro buggyny, jedna v terénu a druhá na silničním okruhu. Pro všechny návštěvníky pak BagrPark v Mostě má připravené i velké pískoviště, obří nafukovací trampolínu či skákací traktorbagr.

Areál Bagrpark v Mostě naleznete na adrese Hořanská cesta. Více informací o mosteckém BagrParku pak naleznete také ZDE:

SOUTĚŽ REDAKCE…
Podmínky naší soutěže:

Sledujte na Facebooku JV press.cz 

Sdílejte tento článek na Facebooku a do komentáře napište CHCI LÍSTEK DO BAGRPARKU a označte svého kamaráda nebo přítele, kterého byste pozvali také do BagrParku v Moste v případě, že dva lupeny zdarma pro děti získáte…

Autor: redakce

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz