HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: S rozsáhlým požárem v areálu kovošrotu Kyllar v Kralupech nad Vltavou bojovalo přes dvacet hasičských jednotek

KRALUPY NAD VLTAVOU  – S mohutným požárem v areálu sběrných surovin v Kralupech nad Vltavou bojovaly jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů až do pozdních večerních hodin. Na místě zasahovalo přes dvacet jednotek hasičů.

Požár byl značně rozšířen po uskladněném plastové odpadu a rychle se šířil na další odpad. Vzhledem k rozsahu a náročnosti zásahu byl vyhlášen nejvyšší stupeň požárního poplachu. Do areálu kovošrotu Kyllar v Kralupech nad Vltavou vyrazily v úterý v podvečer i jednotky hasičů Záchranného útvaru HZS ČR z Jihlavy a ze Zbirohu.

FOTOGALERIE…

K zásahu, u kterého se v průběhu úterního večera vystřídalo přes 20 JPO, byly povolány k součinnosti při zpřístupňování ohnisek požáru a rozkrývání požářiště zemní stroje UDS 214 a CAT 336F společně se zodolněnou cisternou CZS 40 Titan.

Autor: redakce
Foto: Sbor dobrovolných hasičů Kralupy nad Vltavou
Záchranný útvar HZS ČR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz