Krimi Liberecký Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

STALO SE: Pátrání po ztraceném ženichovi na Semilsku mělo šťastný konec

SEMILSKO – Policisté pátrali na Semilsku po ženichovi, který bez vysvětlení zmizel ze své vlastní veselky. Nevěsta ho ztratila z očí kolem 22.hodiny, a když nebyl nikde k nalezení, zavolal o hodinu později kamarád ženicha na linku 158 a požádal o pomoc.

Účastníci svatební hostiny se totiž obávali toho, že by mohl v opilosti v okolí hornatého Kořenova spadnout do nějaké strže. Naše dvě hlídky se služebním psem se spojily s pětapadesáti svatebčany a vytvořily skupiny, které čtyři hodiny pročesávaly les.

Vše se událo ve čtvrtek krátce před 23. hodinou, kdy prostřednictvím linky 158 požádali svatebčané ze Semilska o pomoc při pátrání po 26letém ženichovi, který zmizel ze svatební veselky. Ta se konala téhož dne v objektu poblíž vlakového nádraží v Kořenově. Odtud odešel neznámo kam kolem 22. hodiny, a když ho svatebčané nenašli vlastními silami, obrátili se na nás.

Obávali se toho, že  by v opilosti mohl spadnout do nějaké strže v horském členitém terénu. Operační důstojník na místo vyslal dvě dvoučlenné hlídky, které s sebou přivezly i služebního psa, a k nim se přidalo 55 svatebčanů. Společně vytvořili několik skupin a ty pak prohledávaly les a okolí až do třetí hodiny ranní. V tuto hodinu naše policistka společně s jedním svatebčanem ženicha potkali necelý kilometr od nádraží v Kořenově. Od něj se dozvěděli, že ušel lesem zhruba tři kilometry a na nějaké mýtině usnul. Když se probudil, spěchal zpátky za svou nevěstou. Ta mu jeho noční výlet brzy odpustila, jen jí musel slíbit, že už se něco podobného nebude nikdy opakovat.

I my jsme měli z tohoto šťastného konce pátrací akce radost a oběma novomanželům přejeme do dalšího společného života hodně štěstí a spokojenosti.

Autor: por. Bc. Ivana Baláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz