Dobrovolnictví HZS Karlovarský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: Dvakrát v průběhu víkendu zasahovali hasiči v Karlovarském kraji u požáru rodinného domu! V obou případech oheň zasáhl především střechu

KARLOVARSKÝ KRAJ – Dvakrát v průběhu víkendu zasahovali hasiči u požáru rodinného domu. V obou případech oheň zasáhl především střechu. Hořelo ve Veselově u Žlutic a ve Vojkovicích.

První požár likvidovali hasiči v sobotu ve Veselově u Žlutic. Plameny zničily polovinu střechy domu. Pro dvě osoby bylo potřeba zajistit náhradní ubytování. Na místě zasahovalo sedm jednotek hasičů, výše škody a příčina je v šetření.

FOTOGALERIE…

V neděli pak hasiči likvidovali požár rodinného domu ve Vojkovicích. Plameny zcela zničily střechu jedné části domu, která sloužila jako stodola, oheň se šířil na obytnou část. Tu se podařilo hasičům uchránit. Při likvidaci požáru se zranily dva obyvatele domu, jedna osoba ze sousedství a jeden zasahující hasič. Byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu. Škoda a příčina jsou v šetření.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz