Auto-Moto Doprava Finance Jihočeský Krimi Městská policie Pátrání Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Muž nevrátil půjčený obytný vůz za více než jeden milion korun! Policisté po muži i vozidle pátrají zatím bezvýsledně. Pomůžete?

STRAKONICE – Strakoničtí kriminalisté v červenci tohoto roku vyhlásili pátrání po muži L. Ř. (odkaz níže) a po obytném vozidle Citroen ADRIA MATRIX M 670 SL, rz: 7AM 5631 (pro představu viz  foto podobného auta stejného typu).

Pátrání po osobách – Policie České republiky

Hledaný muž je podezřelý ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci. Obytné vozidlo si na základě sepsané smlouvy vypůjčil, ale ve smluveném termínu 12. června 2022, ani do současné doby, ho nevrátil. Odcizením vozidla vznikla majiteli škoda v celkové výši 1 300 000 korun.

Hledaný muž se zdržuje na neznámém místě v České republice a stále se ho nedaří vypátrat. Podle posledních zjištění byl jeho výskyt zaznamenán v Praze a okolí, ale také v Plzni a v Brně. Obytný vůz pravděpodobně užívá ke svému bydlení a může tak být někde zaparkovaný. Z policejního šetření vyplývá, že muž ke své přepravě může využívat i jiná osobní vozidla, například z půjčoven.

Jakékoli informace k výskytu či pohybu hledaného muže či obytného vozu sdělte na kterémkoli policejním oddělení nebo na tísňové lince 158. Pomoci by mohli také majitelé půjčoven, kde si hledaný může vypůjčit další osobní vůz.

Autor: por. Mgr. Jaromíra Nováková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Muž nevrátil půjčený obytný vůz za více než jeden milion korun! Policisté po muži i vozidle pátrají zatím bezvýsledně. Pomůžete?

Comments are closed.