Krimi LZS Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Čtyřiačtyřicetiletý dělník z Bíliny skončil po nehodě se stavebním strojem na Traumacentru Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem

BÍLINA – Čtyřiačtyřicetiletý dělník, který byl dnes těžce zraněn při stavebních prací na Teplické ulici v Bílině byl letecky transportován do ústecké Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Jak jsme již dnes informovali měl na muže nacouvat bagrista se stavebním strojem!

Redakci agentury JV press.cz se před okamžikem ozvala telefonicky družka těžce zraněného muže, která uvedla, že její druh byl na „stavbě“ na brigádě. Žena uvedla, že její druh při nehodě utrpěl velmi vážná zranění dolních končetin a trupu a muže nyní čekají operace. „Firma, pro kterou přítel brigádně pracoval se k nám nezachovala vůbec pěkně. Z její strany padají dokonce i výhrůžky, jako by snad za tím neštěstím byl můj přítel. Není tomu ale tak. Asi to chtějí na něj hodit. Přitom bagrista nacouval na mého přítele a těžce ho zranil… Přítel mi pomáhal v penzionu, kde správcuji. Nevím co si nyní počnu. Je mi z toho všeho hrozně zle. Místo aby se vedení firmy postavilo k tomuto neštěstí čelem, tak mi začínají dokonce vyhrožovat,“ svěřila se žena.

Krátce po „nehodě“ se někteří kolegové těžce zraněného muže prý rozutekli, aniž by se mu snažili pomoci. „Kontaktovali mě již kriminalisté. Chtěla bych, aby se celá věc vyšetřila,“ svěřila se zdrcená žena.

Redakce bude případ i nadále sledovat…

PSALI JSME TAKÉ: AKTUÁLNĚ: V Bílině zasahují složky IZS včetně vrtulníku leteckých záchranářů! Autobagr tam přejel člověka

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz