Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Řidič osobního automobilu srazil přecházející dva chodce v Holešově na Kroměřížsku! Oba skončili s vážným zraněním v nemocnici

KROMĚŘÍŽSKO – Včera krátce po dvacáté hodině byli vysláni profesionální hasiči z Holešova do ulice Partyzánská na Kroměřížsku, kde došlo k dopravní nehodě osobního vozidla a dvou chodců, přecházejících přes přechod.

Při nehodě bylo poškozeno i další vozidlo, stojící u přechodu. Svědkové poskytovali první pomoc zraněným chodcům do příjezdu hasičů. Ti poté vážně zraněné ženě a zraněnému muži poskytli akutní první pomoc až do jejich předání posádce zdravotnické záchranné služby. Poté hasiči dál pomáhali s ošetření zraněných, které následně převezli záchranáři do nemocnice.

FOTOGALERIE…

Šetření příčiny této vážné dopravní nehody si převzali policisté. Hasiči osvětlovali místo nehody, které částečně vymezili nehodovou clonou.

Taktéž poskytli první psychickou pomoc svědkům nehody, kteří poskytovali i první pomoc zraněným. Na závěr hasiči provedli úklid komunikace. V době zásahu složek IZS byla silnice obousměrně uzavřena.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz