Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při střetu dvou osobních aut na Písecku jeden z řidičů zemřel, druhý byl transportován letecky do nemocnice

PÍSECKO – Složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů zasahují u tragické nehody dvou osobních automobilů u Záhoří na Písecku.

K nehodě vyjely pozemní posádky z Písku včetně lékaře, zdravotnické operační středisko vyslalo také vrtulník leteckých záchranářů. Jeden z mužů zůstal ve voze zaklíněn a po poskytnutí nezbytné pece byl letecky transportován do českobudějovické nemocnice.

FOTOGALERIE…

Druhý muž z havarovaného Golfu utrpěl vážná zranění, kterým bohužel na místě podlehl ještě před příjezdem záchranářů. Okolnosti tragické nehody i nadále vyšetřují policisté.

Komunikace na hlavním silničním tahu Písek – Tábor  u Záhoří na Písecku zůstává zcela uzavřena, a to asi do 18.00 hodin.

Autor: Honza Vraný
Foto: Policie ČR
a HZS Jihočeského kraje

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Při střetu dvou osobních aut na Písecku jeden z řidičů zemřel, druhý byl transportován letecky do nemocnice

Comments are closed.