dobrovolní hasiči HZS Krimi Olomoucký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Požár střechy rodinného domu v Oplocanech na Přerovsku od ranních hodin zaměstnává čtyři jednotky hasičů

OPLOCANY NA PŘEROVSKU  – Čtyři jednotky likvidují od brzkých ranních hodin požár střechy rodinného domu v Oplocanech na Přerovsku.

Plameny celý půdní prostor velmi rychle pohltily, k účinnosti hašení jednotky využívají výškovou techniku. Obyvatelé se včas dostali do bezpečí, nikdo se nezranil. Na místě společně s profesionální jednotkou stanice Kojetín zasahují také dobrovolní hasiči Tovačov, Oplocany a Klenovice na Hané.

FOTOGALERIE…

Pomocí několika vodních proudů postupně hasiči pokračují v celkové likvidaci, dohledávání menších ohnisek a rozebírání. S využitím přetlakové ventilace prostory odvětrávají a ochlazují, návazně zasahující pokračují po lepší vizuální kontrole v likvidaci.

Co stojí za přesnou příčinou vzniku požáru na místě došetřuje hasičský vyšetřovatel ve spolupráci s PČR, výše škody přesáhne škodu přes milión korun.

Zdroj: HZS Olomouckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Požár střechy rodinného domu v Oplocanech na Přerovsku od ranních hodin zaměstnává čtyři jednotky hasičů

  1. Pingback: stapelstein

Comments are closed.