Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

V Damníkově na Orlickoústecku se střetla dvě osobní auta s kamionem! Tři lidé se zranili


ORLICKOÚSTECKO – V Damníkově na Orlickoústecku došlo dnes odpoledne k vážné dopravní nehodě. Na místo byla operačním důstojníkem vyslána jednotka hasičů z Lanškrouna. Střetly se zde dva osobní vozy s nákladním. Na místě došlo ke zranění tří osob. Ty byly převezeny do nemocnice. Hasiči odstranili následky nehody a vrátili se zpět na stanici.

Jedna osoba byla zraněna při nehodě vozidla na Chrudimsku, v Lukavici. Osobní automobil tady odpoledne skončil mimo vozovku a na střeše. Ve voze cestovaly tři osoby. I zde jsme odstranili následky nehody. U střetu cyklisty s osobním vozem ve Svitavách zasahovala v pátek odpoledne místní profesionální jednotka hasičů. Pomohli jsme zdravotníkům s ošetřením zraněného cyklisty, kterého jsme transportovali do sanitky.

FOTOGALERIE…

Foto: HZS Pardubického kraje

Litomyšlští hasiči nyní v podvečer zasahují u nehody osobního vozu v Bohuňovicích. Řidič s osobním vozem skončil mimo vozovku a koly vzhůru. Na místě jsou momentálně základní složky IZS.

Víkend začíná, dávejte na sebe pozor.

Zdroj: HZS Pardubického kraje
(vh)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz