DÍTĚ V OHROŽENÍ Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté intenzívně pátrají po pohřešovaném jedenáctiletém chlapci ze Zvánovic! Neviděli jste ho někde?


STŘEDOČESKÝ KRAJ – Pomozte policistům s pátráním po 11letém Honzovi ze Zvánovic. Ráno měl odjet na školní výlet do Prahy, do autobusu ale nenastoupil. Pokud jste ho viděli, ozvěte se nám, prosím, na linku 158.

EDIT: DOBRÁ ZPRÁVA: Policisté odvolali pátrání po jedenáctiletém chlapci ze Zvánovic! Je v pořádku…

Aktuálně policisté pátrají po 11letém chlapci ze Zvánovic, který měl dnes v 7 hodin se školou odjet autobusem na školní výlet do Prahy linkou 385, do autobusu ale nenastoupil a nemůžeme vyloučit, že nastoupil do autobusu jiného.

Naposledy komunikoval v 6:45 hodin s otcem, kdy mu řekl, že stojí na zastávce autobusu ve Zvánovicích a čeká na autobus.

Pohřešovaný chlapec je asi 148 cm vysoký, má blonďaté krátké vlasy a zelené oči. Na sobě by měl mít oblečené bílé kraťasy, šedivo-oranžovou kšiltovku a zelený batoh. Pokud máte jakékoliv informace o tom, kde by se pohřešovaný mohl pohybovat, zavolejte nám prosím okamžitě na linku 158.

Vzhledem k věku pohřešovaného, vyhlásili policisté pátrání po chlapci jako po dítěti v ohrožení.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz