Krimi Liberecký Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté na Liberecku intenzívně hledají vězně na útěku! Neviděli jste ho někde?


LIBERECKO – Policisté intenzívně hledají vězně na útěku. Včera mezi 16.45 až 17.20 hodinou nedovoleně opustil volné pracoviště ve firmě v Liberci.

Hledaný vězen je štíhlý, vysoký 187 cm. Hnědé oči, hnědé vlasy. Odešel v šedém vězeňském pracovním obleku. Věk 36 let. Jde o majetkového recidivistu.

Služba kriminální policie a vyšetřování libereckého územního odboru vyhlašuje pátrání po 36letém vězni Petru Lamberském, který v neděli 25. června mezi 16.45 a 17.25 nedovoleně opustil volné pracoviště v liberecké firmě zaměřené na výrobu autodoplňků v ulici České mládeže. Jedná se o majetkového recidivistu, jehož trest odnětí svobody měl skončit 18. 11. 2025 a vykonává ho od 18. 2. letošního roku.

Hledaný vězeň je vysoký 187 centimetrů, štíhlé postavy. Má hnědé oči a tmavě hnědé, do ztracena vystříhané vlasy. Na levém boku a pravém lýtku má tetování. Oblečený byl do šedého vězeňského pracovního obleku. Pokud jste ho viděli, a nebo ho potkáte, volejte prosím neprodleně naši bezplatnou tísňovou linku 158 a informace o něm nám sdělte. Děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz