dobrovolní hasiči HZS Karlovarský Krimi Policie Pomáháme požár Požár bytu Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

HRDINA DNE: Policista v Chodově na Sokolovsku nasadil vlastní život, přelezl balkón v 8. patře paneláku a dostal se do bytu, kde hořelo! Požár uhasil a zachránil muže, který v bytě spal


CHODOV NA SOKOLOVSKU – Včera v ranních hodinách došlo v Chodově na Sokolovsku k požáru bytu ve třináctipatrovém domě. Jeden z policistů nasadil vlastní život, přelezl balkón v 8. patře a dostal se do bytu, kde hořelo. Požár uhasil a zachránil muže, který v bytě spal.

V Chodově včera ve čtyři hodiny ráno hořelo v bytě v osmém patře ve třinácti patrovém domě. Jednalo se o požár části kuchyně od potravin na zapnutému sporáku. Na místě zasahovalo pět jednotek hasičů. Požár se dal nerozšířil.

FOTOGALERIE…

Prostor domu byl zakouřený, samovolně se evakuovalo zhruba dvacet osob, dalších 23 pak dům opustilo na pokyn hasičů. Tři osoby se nadýchaly kouře a převzala si je záchranná služba.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje
a Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz