Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava Dopravní podnik HZS Jihomoravský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA: Při tragickém střetu dvou autobusů na dálnici D12 u Brna se zranilo na 50 lidí! Jeden z řidičů na místě zemřel


BRNĚNSKO – Po střetu dvou autobusů na dálnici D2 u Brna se zranilo na 50 lidí! Na místě vážné nehody zasahují složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně několika vrtulníků letecké záchranky. Záchranáři vyhlásili takzvaný traumaplán kvůli velkému počtu zraněných osob.

Dálnice D2 je v obou směrech uzavřena. Ke střetu autobusů došlo na dálnici D2 mezi Chrlicemi a Blučinou směrem na Brno. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Na 3. kilometru D2 došlo ve směru na Brno poblíž Rebešovic k závažné dopravní nehodě dvou autobusů. Podle předběžných zpráv jeden z řidičů na místě zemřel! Informují o tom policisté s tím, že v obou autobusech jsou desítky zraněných.

FOTOGALERIE…

Ve směru na Břeclav opouští řidiči dálnici na exitu Modřice a dále lze pokračovat přes Rajhrad a Blučinu zpět na D2. Ve směru na Brno vede možná objížďka po stejné trase. Alternativně lze na Brno směřovat přes Měnín a Chrlice.

Zjišťujeme další podrobnosti..

Autor: Honza Vraný
Foto: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz