Auto-Moto Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ÚNOS: Policisté pátráme po 38letém muži, který včera večer v Kladně fyzicky napadl 31letou ženu a proti její vůli jí odvezl neznámo kam


KLADNO – Policisté od včerejšího večera intenzívně pátrají po nebezpečném 38letém muži, který včera večer fyzicky napadl 31letou ženu a proti její vůli jí odvezl Škodou Fabia červené barvy RZ: 2SH 4655 neznámo kam. Může mít u sebe nůž, proto se ho nesnažte sami zadržet a okamžitě kontaktujte tísňovou linku 158.

Kladenští policisté od včerejšího večera (19. července 2023) usilovně pátrají po pohřešované Aleně Budíkové, kterou měl ve 20:30 hodin v ulici Huťská v Kladně, proti její vůli a násilím, do svého vozidla Škoda Fabia červené barvy registrační značky 2SH 4655, naložit její bývalý partner Michal Luknár a odvézt neznámo kam.

Podle informací svědků mělo celému jednání předcházet fyzické napadení ženy. Policisté okamžitě začali po hledaném 38letém muži, pohřešované 31leté ženě i vozidle pátrat a vyhlásili je do celostátního pátrání. Do pátrací akce bylo do současné doby nasazeno několik desítek policistů, kynologů se služebními psy a vrtulník Letecké služby, zatím se je však nepodařilo vypátrat. Hledaný Michal Luknár je asi 180 cm vysoký, má šedé oči a krátce střižené vlasy tmavé barvy. Oblečen byl do černého trička, tmavých šortek a na hlavě měl uvázaný černý šátek.

Pohřešovaná Alena Budíková je asi 165 cm vysoká, má delší černé vlasy a světle hnědé oči. Oblečena byla do černobílé teplákové soupravy a měla černé tenisky. Nemůžeme vyloučit, že hledaný je ozbrojen nožem, a proto může být nebezpečný. Pokud ho uvidíte, rozhodně se ho nesnažte sami zastavit a neprodleně kontaktujte linku 158. Pokud jste si hledaného vozidla, muže nebo pohřešované ženy všimli nebo víte, kde by se v současné době mohli nacházet, ozvěte se nám prosím na linku 158.

Za jakékoliv důležité informace a poznatky předem děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz