Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda stroj Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Mladý cizinec nepřežil na Rychnovsku nehodu osobního automobilu, které narazilo do stromu!


RYCHNOVSKO – Včera před pátou hodinou ranní byli policisté přivoláni k vážné nehodě osobního vozidla tovární značky BMW, která se stala na místní komunikaci mezi Rychnovem nad Kněžnou a obcí Lipovka. Na místě tragické nehody, kde zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR, se po příjezdu policistů nacházeli dva zranění muži. Šlo o cizince.

Oba cizince si na místě převzali do péče lékaři. Jeden ze dvou mužů (2001) později následkům zranění ve Fakultní nemocnici Hradec Králové podlehl. Druhý muž (1999), u něhož dechová zkouška prokázala přítomnost alkoholu, zůstává i nadále se zraněním v péči lékařů. Z prvotního šetření vyplývá, že řidič patrně nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze vozovky, kdy v zatáčce dostal smyk a vyjel mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlých stromů.

Veškeré okolnosti a příčinu události šetří rychnovští dopravní policisté společně s kriminalisty, kteří budou zjišťovat, kdo vozidlo řídil.

Autor: mjr. Magdaléna Vlčková
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz