Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Moravskoslezský Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

U nehody dvou osobních automobilů na Opavsku se zranily dvě děti a jedna žena


OPAVSKO – Dopravní nehoda dvou osobních vozidel si včera odpoledne vyžádala dvě zraněné děti a jednu ženu. Na místo události přiletěl i vrtulník. Hasiči poskytli všem zraněným předlékařskou pomoc. 

Operační středisko hasičů obdrželo informaci o nehodě ve Velkých Hošticích, okres Opava, v neděli 23.7.2023 krátce před půl třetí odpoledne. Na místo vyjeli profesionální hasiči ze stanice Opava, s nimi dobrovolná jednotka z opavské městské části Kylešovice.

FOTOGALERIE…

Hasiči po příjezdu k nehodě zajistili obě havarovaná vozidla proti požáru a ihned poskytli pomoc všem zraněným osobám, dvěma dětem a jedné ženě. Hasiči nasadili krční fixační límce a pomohli zraněným osobám dostat se do přistavených sanitních vozů, kde je předali do péče zdravotníků. Na místě přistál i vrtulník letecké záchranné služby. Během zásahu byla silnice zcela uzavřena, po odvozu všech zraněných osob bylo místo nehody průjezdné kyvadlově.

Po ukončení zásahu, kdy byly všechny zraněné osoby transportovány do nemocnic, předali hasiči místo zásahu policii, která prováděla šetření, a vrátili se zpět na své základny.

Autor: Lukáš  Popp

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz