Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Při čelním střetu dvou osobních aut v Otrokovicích se zranili tři lidé


OTROKOVICE – Dráčka Záchranáčka od hasičů dostalo včera malé dítě, které bylo účastníkem dopravní nehody v Otrokovicích. Alespoň tak se hasiči pokusili dítěti zmírnit nepříjemný zážitek, na který nejspíš dlouho nezapomene.

Ke střetu dvou osobních aut došlo na frekventované křižovatce v Otrokovicích na Zlínsku. Ve vozidlech jely celkem čtyři osoby. Tři z nich byly nakonec odvezeny do nemocnice.

U nehody zasahovaly tři jednotky hasičů, které provedly u aut protipožární opatření a odpojily autobaterie. Po nárazu došlo u vozidel k úniku provozních kapalin, které tekly po silnici. Hasiči zamezili dalšímu úniku a vyteklé kapaliny zasypali sorbentem.

Jedno z vozidel při nehodě narazilo do sloupu veřejného osvětlení, který se zlomil a skončil pod autem. Proto si na místo zásahu velitel hasičů povolal zaměstnance technických služeb. Ten osvětlení odpojil od elektřiny.

FOTOGALERIE…

Jakmile policisté ukončili šetření příčiny a okolností nehody, uklidili hasiči komunikaci od střepů, úlomků a použitého sorbentu.

Zasahující jednotky:

CHS Zlín

HS Otrokovice

JSDHO Otrokovice

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz