Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda stroj Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Tragicky skončila vyjížďka manželů, kteří havarovali při jízdě na motocyklu u Velké Lhoty na Vsetínsku! Žena nehodu nepřežila


VSETÍNSKO – Tragicky skončila středeční vyjížďka manželů, kteří havarovali při jízdě na motocyklu u Velké Lhoty na Vsetínsku. V zatáčce narazili do dopravního značení a skončili na okraji silnice. Řidič vyvázl s drobným poraněním. Žena však utrpěla vážná zranění, kterým na místě podlehla.

Na místo byli vysláni profesionální hasiči z Valašského Meziříčí a dobrovolná jednotka z Bystřičky. Hasiči se ihned po příjezdu začali střídat se zdravotníky u resuscitace zraněné. Žena však utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla. Vzhledem k vážnosti situace byl ze stanice Zlín na místo povolán člen týmu posttraumatické péče, který poskytl řidiči motocyklu psychickou první pomoc.

K tragické dopravní nehodě došlo včera navečer krátce před sedmou hodinou v katastru obce Velká Lhota. Čtyřiačtyřicetiletý řidič motocyklu Yamaha tam nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou a havaroval. Nehodu nepřežila jeho jednačtyřicetiletá spolujezdkyně.

Motocyklista jel směrem od Valašské Bystřice. Před průjezdem levotočivé zatáčky prudce zabrzdil, dostal smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do dopravní značky. Jeho spolujezdkyně při havárii utrpěla zranění neslučitelná se životem. Řidič skončil v nemocnici. Dechová zkouška na alkohol u něj byla negativní.

Po dobu vyšetřování nehody hasiči osvětlovali místo nehody. Na závěr naložili motocykl na vůz odtahové služby a vrátili se zpět na své stanice. Přesné okolnosti této tragické události i nadále vyšetřují vsetínští kriminalisté a dopravní policisté.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

a mjr. Mgr. Simona Kyšnerová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz